Facebook Connect Playground: An error occurred while registering your site

facebook-errorDid you try the new Playground from Facebook Connect and get the following error:

An error occurred while registering your site

This happened to one of our readers, and here’s how we resolved the Facebook Connect Playground error:

For this error to get resolved, you must clear the cache of your browser so that no pre-disposed form data is present. Depending on your browser (you can reply and let me know if you need help) will depend on exactly how you go about doing this.

I’ve written a “how to” for clearing cache on Firefox here >> http://socialmediaseo.net/2009/10/01/fix-slow-f...

Otherwise, for Internet Explorer go to “tools > internet options > click delete in browsing history > then select all check boxes”

For Safari go to “the circle settings icon in the upper right hand corner > click “reset Safari” > select all checked boxes”

For Chrome “click the wrench icon in the upper right hand corner > click on “clear browsing data” > clear all history

For all of the options above, you’ll probably have to re-login to everything, but this should clear out all the browsing cache.

And then go back and retry registering your site at Facebook Connect Playground >> http://developers.facebook.com/setup.php

  • Hi,

    I am experiencing this behavior as well. When I clean cache system says that I am not logged in. So I navigate back to the facebook.com and log in as my self. Then when I get to the second step of the setup I get again "An error occurred while registering your site" This is the break down of the steps.

    1. Clear our cache
    2. go to http://developers.facebook.com/setup.php
    3. Fill up all of the information
    4. Click Next Step
    5. Upload file to the server
    6. Click "Test Setup and continue"
    7. Get the error: An error occurred while registering your site

    Thanks for the post, I really need to get this working, and would truly appreciate your help.

    • Hi Greg – can you provide me with the URL you are attempting to use for this app?

      Thanks for commenting…

  • Hi,

    I am experiencing this behavior as well. When I clean cache system says that I am not logged in. So I navigate back to the facebook.com and log in as my self. Then when I get to the second step of the setup I get again "An error occurred while registering your site" This is the break down of the steps.

    1. Clear our cache
    2. go to http://developers.facebook.com/setup.php
    3. Fill up all of the information
    4. Click Next Step
    5. Upload file to the server
    6. Click "Test Setup and continue"
    7. Get the error: An error occurred while registering your site

    Thanks for the post, I really need to get this working, and would truly appreciate your help.

    • Hi Greg – can you provide me with the URL you are attempting to use for this app?

      Thanks for commenting…

  • Gabriel

    Doesn't work here either… same issue (used the "Upload Later")

  • Gabriel

    Doesn't work here either… same issue (used the "Upload Later")